arhiva evenimente adauga propunerea ta

AparTIN de Arges - curs de formare pentru participare tinerilor

Incepe la 15-09-2016 ora 9:00, se incheie la 17-09-2016 ora 18:00
Pitești, Jud. Arges
Creat de Andrei Popescu la 24-08-2016, 9:59:31 / Editat de Andrei Popescu la 24-08-2016, 10:02:24
Iti place? Da un
Placut de 1 persoane
694 vizualizari
Vrei să te implici în comunitate?
Să aduci schimbarea de care ai nevoie alături de alți oameni activi?
Chiar mai mult, vrei ca această schimbare să fie una activă, aplicând principiile învățării nonformale și implicării participative?
Atunci te aşteptăm în perioada 16-18 septembrie 2016 la Centrul de Tineret Pitesti! 
 
 
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş împreună cu lucrători de tineret voluntari organizează în cadrul proiectului „Dialog structurat 2016 - TineREŢEA” cursul de formare cu tematica „Participarea tinerilor”.
Cursul se adresează tinerilor și persoanelor care lucrează cu tinerii, care vor să pună în practică concepte precum participare și voluntariat, includere și dialog, prin intermediul activităților din sfera învățării non-formale.
Inscrierile se pot face la adresa de email djstarges2015@gmail.com până la data de 12 septembrie 2016. Locurile sunt limitate. Cursul este gratuit, însă nu se vor deconta costurile de transport, cazare și masă.
 
Stă în puterea ta să schimbi paradigma din “să se facă” în “pot să fac”. Acest curs îți aparține pentru este despre tine, despre tineri și despre a fi actori activi ai schimbării. Timp de trei zile îți oferă oportunitatea să descoperi ce poți face împreună cu oamenii din jurul tău pentru a contribui la viața comunității.
 
Lucrătorii de tineret voluntari din tineREȚEA organizează alături de DJST/ DSTMB un curs de formare cu tematica Participarea tinerilor. Curs este gratuit însă nu se vor deconta costuri de transport, cazare și masă. tineREȚEA este o structură inițiată de Ministerul Tineretului și Sportului co-finanțată prin proiectul Dialog Structurat 2016 co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene și de către  Ministerul Tineretului și Sportului.
 
aparTIN se adresează tinerilor și persoanelor care lucreză cu tinerii care vor să să pună în practică concepte precum participare și voluntariat, includere și dialog prin intermediul activtiăților din sfera învățării non-formale. Este o oportunitate de a te echipa cu instrumentele necesare pentru implicarea în comunitate.
 
De ce să vii la un astfel de curs? Pentru că
- înveți metode de educație non-formală pe care le vei putea folosi în contexte practice (lucru în echipe, comunicare, facilitare, abilități de prezentare, abilități de adaptare la medii diferite, dialog cu autoritățile etc);
- vei avea acces la informații din domenii necesare de dezvoltare: dialog structurat, participare și voluntariat, care te vor deschide noi oportunități de implicare pentru tine și aplicare în viața de zi cu zi;
- câștigi experiență care se adaugă la cv-ul tău
- la final primești diplomă de participare
Adresa: Centrul De Tineret - Sala Sporturilor, Pitești
Organizator: tineREȚEA și DJST Argeș
Persoane de contact: djstarges2015@gmail.com
Relevant pentru metodele: PhotoVoice, Cafenea Publica, Open Space, Expozitia vie

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor