arhiva evenimente adauga propunerea ta

Fata in fata cu nonformalii

Incepe la 10-10-2014 ora 13:00, se incheie la 10-10-2014 ora 17:00
Craiova, Jud. Dolj
Creat de Stefania Dobre la 22-09-2014, 14:12:54 / Editat de Irina Pilos la 23-09-2014, 6:54:57
Iti place? Da un
Placut de 0 persoane
962 vizualizari
Asociația Tineretul ONU – filiala Craiova în parteneriat cu Casa de Cultură Traian Demetrescu organizează sâmbătă, 11 octombrie, ora 13:00, evenimentul: „Față în față cu nonformalii”. Activitatea este organizată în cadrul „Zilei Educației Educației Nonformale 2014” și se va desfășura la Casa de Cultură Traian Demetrescu.

Tinerii craioveni vor avea oportunitatea de-a participa la traininguri despre vorbitul în public, munca în echipă, munca în echipă şi gestionarea timpului. Aceste teme cu siguranţă le vor fi de folos în viaţa de zi cu zi şi vor avea un impact pozitiv în dezvoltarea lor personală respectiv, profesională. În plus, participanții vor primi informații despre cum a ajutat Organizația Națiunilor Unite la promovarea educației în lume și vor descoperi care este importanța educației nonformale prin diferite activități interactive.
Hai să sărbătorim împreună „NONFORMALUL”! Vă aşteptăm cu drag! INTRAREA ESTE LIBERĂ! 

Asociaţia Tineretul ONU din România este o organizație nonguvernamentală, se ghidează după sloganul „Open your mind, improve our world” şi are drept scop promovarea valorilor Naţiunilor Unite prin intermediul activităţilor desfăşurate. Filiala Craiova a fost înființată cu scopul de a ajuta la promovarea acestor valori prin evenimentele și proiectele pe care le implementează.
Adresa: Str. Traian Demetrescu nr.31, Craiova, Dolj
Organizator: Asociatia Tineretul ONU - filiala Craiova
Persoane de contact: Simona Izabela Bobocel bobocel_izabela@yahoo.com
Informatii suplimentare: http://www.craiova.unyouth.ro/

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor