arhiva evenimente adauga propunerea ta

GalactiSET

Incepe la 26-05-2013 ora 10:00, se incheie la 01-06-2013 ora 14:00
Mangalia, Jud. Constanta
Creat de popescua la 10-05-2013, 6:04:43 / Editat de Andrei Popescu la 12-05-2013, 5:58:58
Iti place? Da un
Placut de 4 persoane
1690 vizualizari
"GALACTIS
                  E
                  T "   este titlul activitatilor pe care le vom desfasura, noi galactienii, cu mic cu mare, copii si parinti, elevi si dascali,  in cadrul  Saptamanii Europene a Tineretului, editia 2013. Activitatile pe care le vom organiza sunt urmatoarele:
"VOLUNTAR 2013"- este titlul panoului care va cuprinde  fotografii realizate in timpul activitatilor de voluntariat desfasurate de-a lungul timpului;
"MESAJUL MEU PROCIVISM" va fi trimis comunitatii de pe peretele stradal al scolii, unde vom afisa mesaje care sa promoveze cetatenia activa, toleranta, multiculturalitatea;
"9NE PASA!"- sub acest titlu vom incerca sa demonstram hotararea noastra de a proteja mediul. Ne vom deplasa pe biciclete, in toate zonele orasului, sustinanad astfel miscarea in aer liber,  nepoluat de gazele toxice produse de motoarele autuvehiculelor. De asemenea, tot sub acest generic, vom confectiona din materiale refolosibile, casute pentru pasari,  pe care le vom amplasa in parcul orasului.
"CETATENIE ACTIVA SI RESPONSABILA"- in cadrul atelierului pe care il vom organiza, folosind diferite metode nonformale, vom realiza o analiza  SWOT a comunitatii mangaliene si vom propune solutii pentru rezolvarea unor probleme.
Adresa: Soseaua Constantei nr 27
Organizator: Asociatia "Gala Galaction" si Scoala Gimnaziala "Gala Galaction"
Persoane de contact: Popescu Adriana

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor