arhiva evenimente adauga propunerea ta

In the STREET_ART : PAINT PARTY!

Incepe la 19-10-2013 ora 14:00, se incheie la 19-10-2013 ora 20:00
BUCURESTI, Jud. Bucuresti
Creat de Georgiandreea la 15-10-2013, 15:08:15 / Editat de nonformalii la 15-10-2013, 16:35:50
Iti place? Da un
Placut de 2 persoane
1102 vizualizari
Cand asfaltul solid de sub picioare se transforma in crater si zidul intreg al cladirii din fata pare daramat, este mai mult decat posibil sa ai in fata o forma de arta stradala: pictura 3D. Iar cu un street art 3D de mari dimensiuni pe un perete, sambata, 19 octombrie, scoala va arata ca poate fi si cool, iar educatia nonformala ii va invata pe copii si pe toti cei care vor trece pe acolo ca graffiti-ul nu e vandalism atunci cand rolul lui este sa infrumuseteze spatiul public si sa transmita un mesaj puternic. 
Si astfel, in acelasi loc si pentru a doua oara luna aceasta, Asociatia Komunitas va organiza un alt eveniment la Scoala 31 din Cartierul Tei (Bulevardul Lacul Tei nr. 116), incepand cu ora 11.00. Proiectul In the STREET_ART va fi realizat cu sprijinul financiar al Administratiei Fondului Cultural National si este adresat tuturor categoriilor de varsta, ideea de la care a plecat fiind aceea de dezvoltare comunitară. S-a pus totodata in discutie reconsiderarea artei stradale, al carei rol este atat cel de imbunatatire a spatiului public mai putin prietenos, cat si de a servi drept pretext pentru interactiunea umana. 
Si tot sambata continua, impreuna cu studioBasar si Cutia cu Scule, munca la bancutele construite pentru curtea scolii, iar peisagistii de la Asociatia Peisagistilor din Romania vor veni cu alte idei pentru zona verde. Cutia albastra si misterioasa de la Delivering Life va fi tot acolo, dar vom avea, in plus, ateliere noi de street art. La pauza de masa ne-a ramas alaturi pizzeria din cartier care livreaza in tot Bucurestiul, Pizza din Tei.
Pentru ca pictura de mari dimensiuni sa fie gata pe 19 octombrie, la ea va lucra timp de o saptamana un cunoscut artist timisorean, Flaviu Roua, ajutat de entuziasti voluntari. Este prima lucrare de acest gen dintr-o scoala din Bucuresti, gandita totodata sa aiba si un caracter permanent. 
Specificul picturilor 3D consta in faptul ca imaginea reprezinta o perspectiva la un punct de fuga. Daca lucrarea este privita dintr-o anumita zona, apare senzatia de tridimensional, iar privitorii pot deveni chiar parte componenta a imaginii. 

Contact: Georgiana Stoia – coordonator eveniment
georgiana.sands@gmail.com / Telefon: 0742 986 753
http://komunitasinthestreet.blogspot.ro
https://www.facebook.com/IntheSTREET.ART
https://www.facebook.com/events/575684479133550/?ref_dashboard_filter=calendar

Adresa: LACUL TEI 116
Organizator: Asociatia Komunitas
Persoane de contact: Georgiana Stoia

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp)

Filename: Unknown

Line Number: 0