arhiva evenimente adauga propunerea ta

Keep calm and be ZEN!

Incepe la 20-10-2016 ora 8:00, se incheie la 20-10-2016 ora 14:00
Valea Seaca, Pascani, Jud. Iasi
Creat de Oana Petronela la 19-10-2016, 15:17:24 / Editat de Nicusor C la 20-10-2016, 4:15:23
Iti place? Da un
Placut de 1 persoane
718 vizualizari

Ziua Educatiei Nonformale ZEN va fi marcata la Scoala Gimnaziala Valea Seaca-Pascani, jud. Iasi, printr-o serie de activitati atractive, interesante, care sa puna in valoarea abilitatile fiecarui copil in parte.
In cadrul orelor de geografie elevii vor avea posibilitatea de a experimenta, de a vedea si face lucruri inedite, pe teme geografice.
Astfel, elevii clasei a V-a vor cauta si speram sa si gasesca urme de meteoriti, isi vor construi o racheta si vor zbura printre planetele sistemului solar.
La clasa a VI-a activitatea propusa va avea legatura cu explorarea virtuala a continentului european, remarcand cele mai importante obiective turistice.
Asia si civilizatiile asiatice vor fi subiectul de discutie la clasa a VII-a, vor proba costumele specifice ( sari, chimono, arab) si vor modela soldati si cai de...lut ( teracota), vor construi micul zid chinezesc si vulcanul Fuji.
Peisajele deosebite ale spatiului romanesc vor fi scoase in evidenta prin prezentarile ppt, albume foto, pliante si vederi din colectiile proprii ale elevilor de clasa a VIII-a.

Nici parintii nu vor sta deoparte: vor participa la cursul de educatie parentala din cadrul proiectului european "Impreuna pentru Copii".

Adresa: Valea Seaca
Organizator: Scoala Gimnaziala Valea Seaca
Persoane de contact: Oana Petronela Stavarache

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor