arhiva evenimente adauga propunerea ta

Ma implic in scoala mea

Incepe la 12-10-2018 ora 10:00, se incheie la 12-10-2018 ora 17:00
Iasi, Jud. Iasi
Creat de Asociatia Crestin-Umanitara Slujirea Vietii la 03-10-2018, 8:06:20 / Editat de Andrei Popescu la 03-10-2018, 8:11:04
Iti place? Da un
Placut de 1 persoane
468 vizualizari

„Ma implic in scoala mea” este una dintre activitatile desfasurate in cadrul proiectului „Tinerii de azi, liderii de maine”, un proiect cofinantat de Primaria Municipiului Iasi si implementat de Asociatia Crestin – Umanitara Slujirea Vietii, avand ca parteneri pentru anul 2018 cinci licee iesene:
  - Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara ”Vasile Adamachi”,
 - Colegiul Economic Administrativ,
 - Liceul Tehnologic Economic de Turism,
 - Liceul Tehnologic Economic ”Virgil Madgearu” si
 - Liceul Tehnologic UCECOM  ”Spiru Haret”

In cadrul acestei activitati, in cele cinci licee partenere, se vor desfasura simultan cinci sesiuni sustinute de catre cinci echipe mixte, formate din 5 elevi si un cadru didactic, care vor multiplica experienta dobandita in cadrul Scolii de Business.

Astfel, dupa ce s-au organizat si si-au impartit sarcinile, elevii vor pune in practica abilitatile dobandite si vor impartasi din experienta lor colegilor de liceu, motivandu-i sa se implice in comunitate si sa participe in proiecte de tineret pentru a trai experiente noi si pentru a se dezvolta atat personal, cat si profesional.

Activitatea va continua cu participarea tinerilor la Targul de Cariere, o alta activitate din cadrul proiectului menita sa le facilitaze accesul pe piata muncii si sa ii ajute in conturarea carierei lor. De asemene, echipele vor adresa si colegilor invitatia de a participa la aceasta activitate.

Intreaga activitate va fi facilitata de catre echipa de proiect, formata din expertii asociatiei si profesorii coordonatori (voluntari) din liceele partenere.

In activitate vor fi implicati un numar de 32 de voluntari si vor beneficia peste 200 de elevi.

Activitatea se va desfasura in cele cinci licee partenere precum si in spatiul public, la Palas Mall, unde va avea loc Targul de Cariere.

Adresa: Iasi
Organizator: Asociatia Crestin - Umanitara Slujirea Vietii
Persoane de contact: Mocanu Oana Lucia, Email: proiect_dezvoltare_profesionala@yahoo.com

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor