arhiva evenimente adauga propunerea ta

Tineri. Cu viziune!

Incepe la 22-08-2016 ora 16:00, se incheie la 22-08-2016 ora 18:00
Zalau, Jud. Salaj
Creat de Flavia Ardelean la 19-08-2016, 2:02:14 / Editat de Andrei Popescu la 23-08-2016, 8:06:17
Iti place? Da un
Placut de 0 persoane
693 vizualizari
Tineri. Cu viziune!
Președinția Consiliului Uniunii Europene este depre TINE!

O tânără a crezut că poate schimba viețile oamenilor din jurul ei și după câțiva ani, lumea a auzit de Malala și au urmat-o în construcția pentru o educație liberă.

Un tânăr a crezut că o viață sănătoasă depinde de o alimentație pe măsura și în scurt, timp lumea a auzit de Jamie Oliver și programele de educație în domeniul nutriției. 

Sunt multe exemple de oameni tineri care au construit constant, pas cu pas, pentru rezultate în viitor, probabil și tu cunoști câțiva dintre ei. 

Dacă TU crezi că tinerii pot contribui la construcția lumii din jurul lor, a comunității, a vieții pe care şi-o doresc să o traiască, alătură-te evenimentului de consultare de tip “open space”. Îți propunem ca timp de câteva ore să fii “arhitect”, să proiectezi și să construiești alături de alți tineri prioritățile Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019 în domeniul tineretului. 

România va prelua Preşedinţia semestrială a Consiliului UE la 1 ianuarie 2019, fiind prima din trio-ul de preşedinţii pe care îl împarte alături de Finlanda şi Croaţia. Aflată la Preşedinţia Consiliului, România va trebui să propună cel puţin un proiect de concluzii pe o temă care să reflecte priorităţile ţării noastre în domeniul tineret. 

Pentru a pregăti cât mai bine acest eveniment şi pentru a reprezenta cât mai fidel aşteptările tinerilor din România, Ministerul Tineretului și Sportului-România cu #tineREȚEA lansează o campanie de consultare cu tinerii privind priorităţile tematice pe care ţara noastră ar trebui să le introducă pe agenda semestrială europeană în domeniul tineret. 

Lucrătorii de tineret Flavia ArdeleanDoru Dirjan din tineREȚEA alături deTrainers Lab și DJST Salaj organizează evenimentul, Marți 23.08.2016 la Amfiteatrul din Parc Central Zalau din Sălaj County

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment până la data de 22.08.216 prin completarea formularlui https://goo.gl/forms/kIId2xHaFFGr89b72 sau la numărul de telefon 0745 597 176,

Vă mulțumim, 
Echipa tineREȚEA 
județul Sălaj
Adresa: Amfiteatrul, Parcul Central
Organizator: tineRETEA Salaj
Persoane de contact: Flavia Ardelean, Doru Dirjan
Relevant pentru metodele: Open Space

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor