arhiva evenimente adauga propunerea ta

Tineri, Cu viziune. In Caras-Severin

Incepe la 11-08-2016 ora 10:00, se incheie la 11-08-2016 ora 13:00
Resita, Jud. Caras-Severin
Creat de Ioana Dudilă la 08-08-2016, 5:30:00 / Editat de Andrei Popescu la 09-08-2016, 2:14:43
Iti place? Da un
Placut de 0 persoane
536 vizualizari
Președinția Consiliului Uniunii Europene este depre TINE!

Dacă crezi că tinerii pot contribui la construcția lumii din jurul lor, a comunității, a vieții pe care și-o doresc să o traiască, alătură-te evenimentului de consultare de tip “open space”. Îți propunem ca timp de câteva ore să fii “architect”, să proiectezi și să construiești alături de alți tineri prioritățile Președenției Consiliului Uniunii Europene 2019 în domeniul tineretului. 

O tânără a crezut că poate schimba viețile oamenilor din jurul ei, și după câțiva ani lumea a auzit de Malala și au urmat-o în construcția pentru o educație liberă.
 
Un tânăr a crezut că o viață sănătoasă depinde de o alimentație pe măsura, și în scurt timp lumea a auzit de Jamie Oliver și programele de educație în domeniul nutriției. 
 
Sunt multe exemple de oameni tineri care au construit constant, pas cu pas, pentru rezultate în viitor, probabil și tu cunoști câțiva dintre ei. 
 
România va prelua Preşedinţia semestrială a Consiliului UE la 1 ianuarie 2019 fiind prima din trio-ul de preşedinţii pe care îl împarte alături de Finlanda şi Croaţia. Aflată la Preşedinţia Consiliului, România va trebui să propună cel puţin un proiect de concluzii pe o temă care să reflecte priorităţile ţării noastre în domeniul tineret. Rezultate consultărilor vor constitui baza pentru prioritățile Președinției României din 2019. 
 
Pentru a pregăti cât mai bine acest eveniment şi pentru a reprezenta cât mai fidel aşteptările tinerilor din România, Ministerul Tineretului şi Sportului împreună cu tineREȚEA și Driecțiile Județene pentru Sport și Tineret lansează o campanie de consultare cu tinerii privind priorităţile tematice pe care ţara noastră ar trebui să le introducă pe agenda semestrială europeană în domeniul tineret. 

Activitățile fac parte din proiectele Lucrătorul de tineret finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului și Dialog Structurat cu tinerii 2016 co-finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +.
Adresa: Centrul de Tineret Mansarda, B-dul Al.I.Cuza nr. 20
Organizator: DJST CS cu voluntari Maria Liță și Ioana Dudilă
Persoane de contact: Ioana Dudila, Maria Liță
Relevant pentru metodele: Open Space

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor