arhiva evenimente adauga propunerea ta

Visul meu e tot ce am!

Incepe la 08-10-2015 ora 14:00, se incheie la 08-10-2015 ora 16:00
Pucioasa, Jud. Dambovita
Creat de Mandrutza la 02-10-2015, 5:24:16 / Editat de Irina Pilos la 02-10-2015, 6:28:38
Iti place? Da un
Placut de 2 persoane
1027 vizualizari
Democrația participativă este o caracteristică a societății civilizate. Cetățenii Uniunii Europene trebuie să militeze întotdeauna pentru respectarea drepturilor lor, atât de către stat, cât și de către co-naționali.
     Societatea civilă are un rol important în stimularea spiritului civic, în special în rândul copiilor și tinerilor. Metodele educative pe care le folosesc reprezentanții societății civile sunt nonformale, participative și solicită implicarea participanților. Pentru a stimula spiritul civic al tinerilor, dar și pentru a sărbători cum se cuvine Ziua Educației Nonformale, trupa de teatru social a Asociației Tineri pentru Europa de Maine va susține vineri, 9 octombrie, în cadrul  proiectului Promotori pentru democrație europenă inițiat de către Biroul de Informare al Parlamentului European în România, o reprezentație de teatru forum cu tema Drepturile omului, hărțuire în școală și hărțuire pe Internet”. Piesa, denumită Visul meu e tot ce am!, se va desfășura începând cu ora 14:00 la Colegiul Național Nicolae Titulescu” din Pucioasa, iar publicul va fi constituit din persoane de vârste diferite, elevi și cadre didactice. Ei se vor putea implica în soluționarea problemei preluată din realitatea zilelor noastre și pusă în scenă de echipa de actori amatori.
Evenimentul este realizat în parteneriat de Asociația Tineri pentru Europa de Mâine, Colegiul Național Nicolae Titulescu Pucioasa, Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița, Biblioteca Orășenească Gh. N. Costescu Pucioasa și Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște. 
    Mai multe detalii despre proiectul Promotori pentru democratie europeană puteți afla accesând website-ul http://www.europarl.ro/ro/ue_si_tinerii/promotori_democratie.html". Simpla prezență este suficientă pentru a participa la evenimentul nostru.
     Vă așteptăm alături de noi, pentru a promova democrația participativă și drepturile omului!
Adresa: Colegiul National Nicolae Titulescu Pucioasa
Organizator: Asociatia „Tineri pentru Europa de Maine”
Persoane de contact: Mandruta ANDREESCU/ Telefon: 0727068515; E-mail: mandrutza_andreescu@yahoo.com
Relevant pentru metodele: Teatru Forum
Relevant pentru programele: Tineret in Actiune

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor