arhiva evenimente adauga propunerea ta

ZIN - Ziua Invatarii Nonformale 2018

Incepe la 12-10-2018 ora 1:00, se incheie la 13-10-2018 ora 23:00
România, Jud. National
Creat de Andrei Popescu la 21-06-2018, 6:24:16 / Editat de Andrei Popescu la 21-06-2018, 6:25:58
Iti place? Da un
Placut de 1 persoane
120 vizualizari

În octombrie, fii ZÎN(Ă)!

De ce? Pentru că vrem să facem cunoștință publicului larg cu învățarea nonformală
Când? Așa cum v-ați obișnuit, pe parcursul a două zile: vineri 12 și sâmbătă 13 octombrie 2018
Unde? În comunitatea, organizația sau instituția ta
Cine? Oricine este interesat de promovarea învățării în context nonformal
Cum? Prin activități activ participative și metode de învățare folosite în context nonformal

Și anul acesta, în octombrie, nonformalul iese pentru a opta oară în stradă! Sau vine în şcoală, în companie, la muzeu … sau în oricare alt loc deschis învățării. Împreună și în 2018 putem aduce magia la tine în comunitate!

Ce se va întâmpla?

Orice vrei tu. Limita este dată doar de imaginația voastră și accentul pus pe procesul de învătare. Nonformală, bineînțeles.
Așadar, invităm toți oamenii din organizaţii și instituţii, care cred în beneficiile învăţării în context nonformal şi care practică activităţi şi metode activ participative, să realizeze în această zi evenimente vizibile în comunităţile din întreaga ţară sub umbrela mare a evenimentului Ziua Învățării Nonformale. Se poate realiza o varietate largă de activităţi, de la lucruri de mică avergură, punctuale, la evenimente stradale, mari, cu activităţi dintre cele mai diverse.
 
Ateliere de origami şi quilling, piese de teatru forum, proiecţii de filme, mini training-uri, expoziţii de fotografie, cafenele publice, dezbateri, evenimente de promovare a învățării nonformale, vânători de comori, city quest-uri…
 ... sunt doar câteva din multele exemple de activităţi care ar putea să fie realizate în cea mai nonformală zi a anului!
 
Pentru a îți face o idee și pentru inspirație ai acest playlist realizat într-o ediție anterioară a laboratorului de educație nonformală (click AICI) unde găsești disponibile o serie de metode care pot fi aplicate cu succes în cadrul ZÎN.

Interesat să te preZÎNți cu un eveniment la tine în comunitate?

Nu trebuie decât să introduci evenimentul/activitatea pe care doreşti să o desfăşori pentru ZÎN în calendarul de Evenimente, prin click pe butonul Propune – nu uita la secţiunea “Evenimente umbrelă” să alegi “ZIN - Ziua invatarii nonformale 2018"). Pentru a putea adăuga un eveniment trebuie să fiţi înregistrat pe site, pentru a avea cont (click pe butonul “Înregistrare” şi urmăriţi paşii descrişi)

 

Interesat să participi sau să promovezi?

Vezi ce se întâmplă la tine în comunitate! Nu trebuie decât să dai click pe județul tău din harta interactivă disponibilă în partea dreaptă din secțiunea Evenimente.
Nu ezita să dai mai departe. Te invităm să promovezi evenimentele care ți se par relevante pe facebook sau alte canale de social media. Pentru acest lucru ai la dispoziție un buton dedicat imediat sub titlu pe care te încurajăm să îl folosești cu încredere. În plus, te rugăm să folosești hashtag-ul #ZÎN (pentru urmări mai ușor tot ce se întâmplă cu ZÎNul). Puteți alătura hashtag-ului principal și #eusuntZÎN #eusuntZÎNă #suntZÎNatic sau #ZÎNtnonformal

Adresa: toată țara
Organizator: toți cei interesați
Persoane de contact: Andrei Popescu
Informatii suplimentare: http://andrei.popescu@anpcdefp.ro

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor