adauga propunere

Eu voluntar, tu? - cursuri profesori si peer-educatori la Brasov

Eu voluntar, tu? - cursuri profesori si peer-educatori la Brasov Asociatia Colors in parteneriat cu Reteaua CAN si Inspectoratul Scolar Judetean Brasov invita profesorii si tinerii din Brasov interesati de promovarea voluntariatului pentru a lua parte la cursurile din cadrul proiectului "Eu voluntar, tu?" care vizeaza promovarea voluntariatului ca factor de dezvoltare personala si comunitara prin formarea a 50 de profesori si 20 de voluntari ambasadori (peer-educatori) si familiarizarea acestora cu conceptele de baza, legislatia actuala si modele de buna practica.

Cursurile vor avea loc dupa urmatorul program:
  • 9 si 10 octombrie, intre orele 9-14, la sediul ISJ Brasov - cursuri pentru profesori (se poate opta pentru una din cele doua zile)
  • 11-13 octombrie, la Zarnesti - curs rezidential pentru tineri voluntari
Inscrierea se face pe www.plinideidei. ro (sectiunea inscrie-te, voluntari) sau email as_colors@yahoo. com (profesori) pana la data de 4 octombrie.  Pentru mai multe informatii nu ezitati sa contactati Asociatia Colors.

Proiectul " Eu voluntar, tu?" este finantat de cate Ministerul Tineretului si Sportului, prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov.


Propus de Ruxandra Opric─â la 02-10-2013 6:24:13
Editat de nonformalii la 02-10-2013 6:29:02
Istoric Eu voluntar, tu? - cursuri profesori si peer-educatori la Brasov Modifica Eu voluntar, tu? - cursuri profesori si peer-educatori la Brasov
Iti place? Da un
Placut de 2 persoane
2902 vizualizari

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu