adauga propunere

Tu cum ai beneficiat de educatia nonformala?

Tu cum ai beneficiat de educatia nonformala? Institutul Român de Educaţie a Adulţilor din Timişoara (IREA) derulează în această perioadă o cercetare naţională cu privire la beneficiile învăţării pe parcursul întregii vieţi cu accent pe educaţia nonformală. Aceasta este parte a unei cercetari mai ample care se desfăşoară concomitent în alte 8 ţări din Europa, fiind finanţată de Comisia Europeană prin programul Lifelong Learning. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Grupul ţintă al cercetării îl constituie adulţii cu vărsta peste 18 ani care să fi participat în ultimele 12 luni la cursuri de educaţie liberală a adulţilor şi care să nu fi presupus eliberarea unui certificat de calificare la final. 
Target-ul este de 1000 de chestionare per ţară, pentru a aduna date relevante în formularea de politici educaţionale.

Chestionarul este disponibil online, până la 31 martie 2013, la adresa http://bit.ly/NGdbSB. Completarea sa dureaza aproximativ 10 - 15 minute.


Prezentarea proiectului

Proiectul BeLL (Beneficiile Educaţiei Permanente) urmăreşte evidenţierea, compararea şi diferenţierea beneficiilor educaţiei liberale şi non-formale în nouă ţări europene. Comparaţia vizează elucidarea implicaţiilor rezultate din participarea cursanţilor în programe de petrecere a timpului liber desfăşurate în contexte non-formale, având totodată în vedere diferite contexte sociale şi aspecte culturale.
Prin realizarea studiului, BeLL urmăreşte să contribuie la calitatea învăţării adulţilor printr-o mai bună înţelegere a determinantelor participării şi a nevoilor acestora întru îmbunătăţirea politicilor la nivel European.
 
Grup ţintă: cursanţii adulţi cu pregătire educaţională diferită care au participat la cursuri în contexte non-formale.
 
Scopul proiectului BeLL este analizarea beneficiilor rezultate în urma învăţării non-vocaţionale la vârsta adultă în nouă ţări Europene.Tag-uri: chestionar, cercetare, IREA, beneficii
Propus de Andrei Popescu la 25-03-2013 12:13:47
Editat de Andrei Popescu la 25-03-2013 12:43:55
Istoric Tu cum ai beneficiat de educatia nonformala? Modifica Tu cum ai beneficiat de educatia nonformala?
Iti place? Da un
Placut de 2 persoane
3693 vizualizari

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu