arhiva evenimente adauga propunerea ta

AparTIN de Olt - curs de formare pentru participare tinerilor

Incepe la 08-08-2016 ora 9:00, se incheie la 09-08-2016 ora 18:00
Slatina, Jud. Olt
Creat de ONG la 20-07-2016, 9:40:20 / Editat de Andrei Popescu la 21-07-2016, 10:34:29
Iti place? Da un
Placut de 2 persoane
717 vizualizari
Vrei să te implici în comunitate?
Să aduci schimbarea de care ai nevoie alături de alți oameni activi?
Chiar mai mult, vrei ca această schimbare să fie una activă, aplicând principiile învățării nonformale și implicării participative?
 
Stă în puterea ta să schimbi paradigma din “să se facă” în “pot să fac”. Acest curs îți aparține pentru este despre tine, despre tineri și despre a fi actori activi ai schimbării. Timp de două zile îți oferă oportunitatea să descoperi ce poți face împreună cu oamenii din jurul tău pentru a contribui la viața comunității.
 
Lucrătorii de tineret voluntari din tineREȚEA organizează alături de DJST/ DSTMB un curs de formare cu tematica Participarea tinerilor. Curs este gratuit însă nu se vor deconta costuri de transport, cazare și masă. tineREȚEA este o structură inițiată de Ministerul Tineretului și Sportului co-finanțată prin proiectul Dialog Structurat 2016 co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene și de către  Ministerul Tineretului și Sportului.
 
aparTIN se adresează tinerilor și persoanelor care lucreză cu tinerii care vor să să pună în practică concepte precum participare și voluntariat, includere și dialog prin intermediul activtiăților din sfera învățării non-formale. Este o oportunitate de a te echipa cu instrumentele necesare pentru implicarea în comunitate.
 
De ce să vii la un astfel de curs? Pentru că
  • înveți metode de educație non-formală pe care le vei putea folosi în contexte practice (lucru în echipe, comunicare, facilitare, abilități de prezentare, abilități de adaptare la medii diferite, dialog cu autoritățile etc);
  • vei avea acces la informații din domenii necesare de dezvoltare: dialog structurat, participare și voluntariat, care te vor deschide noi oportunități de implicare pentru tine și aplicare în viața de zi cu zi;
  • câștigi experiență care se adaugă la cv-ul tău
  • la final primești diplomă de participare
Te poți înscrie la acest curs dacă ești din Olt, ești tânăr sau lucrezi cu tinerii până pe data de 1 august prin formularul online disponibil AICI.
Adresa: Fundatia pentru Tineret
Organizator: Asociatia "Learn for you!", DJST Olt
Persoane de contact: Vlad Eugenia Ioana/0743664135, Ioana Nicoleta
Relevant pentru metodele: PhotoVoice, Cafenea Publica, Open Space, Expozitia vie

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor