arhiva evenimente adauga propunerea ta

AparTIN - Participarea tinerilor

Incepe la 20-10-2016 ora 12:00, se incheie la 21-10-2016 ora 18:00
Brasov, Jud. Brasov
Creat de DJST Brasov la 17-10-2016, 7:24:24 / Editat de Andrei Popescu la 17-10-2016, 8:29:51
Iti place? Da un
Placut de 0 persoane
696 vizualizari
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov împreună cu lucrătorii de tineret din tineREȚEA și GAL Curbura Carpaților organizează între 21-22 octombrie, la Prejmer, jud. Brașov cursul de formare “Participarea tinerilor” care urmărește să crească implicarea tinerilor în activitățile comunității, familiarizându-i totodată cu metodele educației nonformale și instrumentele dialogului structurat. 
Cursul se adresează tinerilor cu vârsta între 15-35 de ani, din județul Brașov, dornici să se implice în activități de tineret și voluntariat, cu sau fără experiență anterioară în proiecte nonguvernmentale. 

Îți dorești să înveți despre cum te poți implica în comunitate, despre cum se fac schimbările alături de oameni activi? Crezi că stă în puterea ta să faci ceva pentru comunitatea ta? Noi îți oferim oportunitatea să te dezvolți alături de noi, să descoperi ce poți face împreună cu oamenii din jurul tău pentru a contribui la viața comunității. La curs vei învăța cum să pui în practică exerciții din sfera învățării non-formale, concepte precum participare și voluntariat, includere și dialog. 

Cursul este gratuit și se va asigura masa de prânz. Se oferă diplomă de participare. 

Pentru înscriere accesați linkul: https://goo.gl/forms/u1PwQvBh8cFrfoM52până la data de 18 octombrie. Persoanele selectate vor primi informații detaliate pe email. 
Pentru mai multe informații: djst.brasov@mts.ro

Cursul de formare “Participarea tinerilor” face parte din evenimentele care celebrează Ziua Învățării Nonformale în România și proiectele Lucrătorul de tineret finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului și Dialog Structurat cu tinerii 2016 co-finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +.
Adresa: Suisul Castelului Nr.1-3
Organizator: DJST Brasov
Persoane de contact: Catalina Tanase

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor