arhiva evenimente adauga propunerea ta

O lansare de an ALTFEL - Ziua Invatarii Nonformale

Incepe la 12-10-2018 ora 12:00, se incheie la 12-10-2018 ora 14:00
Constanța, Jud. Constanta
Creat de Andrei Popescu la 05-10-2018, 14:36:21 / Editat de Andrei Popescu la 05-10-2018, 14:36:21
Iti place? Da un
Placut de 0 persoane
432 vizualizari
Lansarea oficială a ofertei de formare va avea loc în acest an şcolar pe data de  12 octombrie 2018, în holul Palatului Copiilor. Activitatea, realizată  sub forma unui Open Space (Tehnologia Spaţiului Deschis), va marca Ziua Învățării Nonformale şi se va derula între orele 12.00- 14.00.
Fiecare formator va avea un spaţiu amenajat (o măsuţă cu scaune) pentru prezentarea cursului pe care îl propune în acest an şcolar cu materiale de promovare a cursului.  La eveniment vor participa responsabilii de dezvoltare profesională din judeţul Constanţa şi toate cadrele didactice interesate de alegerea unui curs corespunzător nevoilor de formare proprii. Este o ocazie de a ne promova cursul propus în acest an şcolar Casei Corpului Didactic Constanţa şi de a răspunde la întrebările acestora.
După deschiderea în plen, prezentarea modului de organizare şi a principiilor acestei metode,  cadrele didactice (în grupe de câte 4-5) vor trece pe la fiecare curs timp de 5 minute, timp în care vor asculta prezentarea generală a cursului urmată de discuţii libere. După 5 minute, participanţii se vor îndrepta către alt curs, până la finalizarea cursurilor de care sunt interesaţi.
Pentru mai multe detalii despre această metodă a educaţiei nonformale accesaţi link-ul http://www.nonformalii.ro/metode/open-space
Adresa: Palatul Copiilor
Organizator: Casa Corpului Didactic Constanţa
Persoane de contact: Ana Maria Burada
Relevant pentru metodele: Open Space

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor