arhiva evenimente adauga propunerea ta

Tineri. Cu viziune

Incepe la 15-08-2016 ora 14:00, se incheie la 15-08-2016 ora 17:00
Arad, Jud. Arad
Creat de thea la 09-08-2016, 6:33:54 / Editat de carmen marcu la 10-08-2016, 2:03:53
Iti place? Da un
Placut de 0 persoane
682 vizualizari
Tineri. Cu viziune!
Președenția Consiliului Uniunii Europene este depre TINE!
 
O tânără a crezut că poate schimba viețile oamenilor din jurul ei, și după câțiva ani lumea a auzit de Malala și au urmat-o în construcția pentru o educație liberă.
 
Un tânăr a crezut că o viață sănătoasă depinde de o alimentație pe măsura, și în scurt timp lumea a auzit de Jamie Oliver și programele de educație în domeniul nutriției.
 
Sunt multe exemple de oameni tineri care au construit constant, pas cu pas, pentru rezultate în viitor, probabil și tu cunoști câțiva dintre ei.
 
Dacă crezi că tinerii pot contribui la construcția lumii din jurul lor, a comunității, a vieții pe care și-o doresc să o traiască, alătură-te evenimentului de consultare de tip “open space”. Îți propunem ca timp de câteva ore să fii “architect”, să proiectezi și să construiești alături de alți tineri prioritățile Președenției Consiliului Uniunii Europene 2019 în domeniul tineretului.
 
România va prelua Preşedinţia semestrială a Consiliului UE la 1 ianuarie 2019 fiind prima din trio-ul de preşedinţii pe care îl împarte alături de Finlanda şi Croaţia. Aflată la Preşedinţia Consiliului, România va trebui să propună cel puţin un proiect de concluzii pe o temă care să reflecte priorităţile ţării noastre în domeniul tineret.
 
Pentru a pregăti cât mai bine acest eveniment şi pentru a reprezenta cât mai fidel aşteptările tinerilor din România, Ministerul Tineretului şi Sportului împreună cu tineREȚEA lansează o campanie de consultare cu tinerii privind priorităţile tematice pe care ţara noastră ar trebui să le introducă pe agenda semestrială europeană în domeniul tineret.
 
Lucrătorii de tineret din tineREȚEA alături de DJST Arad organizează evenimentul, în 16.08.2016 la sediul Asociatiei Educatio, Bulevardul Revolutiei nr 87, etasj 1, ap 6, din Arad
 
Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment până la data de 14.08.2016 la adresa de email elek.thea@gmail.com sau la numărul de telefon 0785221973
 
Vă mulțumim,
Echipa tineREȚEA
județul Arad
Adresa: Bulevardul Revolutiei, nr. 87, et. 1, ap 6
Organizator: Organizatia Tinerilor cu Initiativa - filiala Arad
Persoane de contact: Dorothea ELEK

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor