arhiva evenimente adauga propunerea ta

Tineri. Cu viziune! La Bucuresti

Incepe la 04-09-2016 ora 16:00, se incheie la 04-09-2016 ora 19:00
București, Jud. Bucuresti
Creat de Andrei Popescu la 30-08-2016, 4:23:38 / Editat de Andrei Popescu la 30-08-2016, 4:26:00
Iti place? Da un
Placut de 1 persoane
778 vizualizari
Președinția Consiliului Uniunii Europene este depre TINE!
 
O tânără a crezut că poate schimba viețile oamenilor din jurul ei, și după câțiva ani lumea a auzit de Malala și au urmat-o în construcția pentru o educație liberă.
 
Un tânăr a crezut că o viață sănătoasă depinde de o alimentație pe măsura, și în scurt timp lumea a auzit de Jamie Oliver și programele de educație în domeniul nutriției.
 
Sunt multe exemple de oameni tineri care au construit constant, pas cu pas, pentru rezultate în viitor, probabil și tu cunoști câțiva dintre ei.
 
Dacă crezi că tinerii pot contribui la construcția lumii din jurul lor, a comunității, a vieții pe care și-o doresc să o traiască, alătură-te evenimentului de consultare de tip “open space”. Îți propunem ca timp de câteva ore să fii “architect”, să proiectezi și să construiești alături de alți tineri prioritățile Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019 în domeniul tineretului.
 
România va prelua Preşedinţia semestrială a Consiliului UE la 1 ianuarie 2019 fiind prima din trio-ul de preşedinţii pe care îl împarte alături de Finlanda şi Croaţia. Aflată la Preşedinţia Consiliului, România va trebui să propună cel puţin un proiect de concluzii pe o temă care să reflecte priorităţile ţării noastre în domeniul tineret.
 
Pentru a pregăti cât mai bine acest eveniment şi pentru a reprezenta cât mai fidel aşteptările tinerilor din România, Ministerul Tineretului şi Sportului împreună cu tineREȚEA lansează o campanie de consultare cu tinerii privind priorităţile tematice pe care ţara noastră ar trebui să le introducă pe agenda semestrială europeană în domeniul tineret.

Lucrătorii de tineret din tineREȚEA alături de DSTMB organizează evenimentul în data de 05.09.2016 la ora 16:00.

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment până la data de 04.09.2016 prin completarea formularului https://goo.gl/forms/L597EiQKZllHcCcK2

Adresa: Impact Hub București, Strada Halelor, nr 5, etajele 2 si 3, București
Organizator: tineREȚEA & DSTMB
Persoane de contact: George Luparu și Badea Mariana Lili
Relevant pentru metodele: Open Space

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu

Calendar de evenimente
Harta evenimentelor