Tineret in Actiune

Tineret in Actiune
Avem o provocare pentru tine: cum poţi transforma întrebarea "Ce se poate face?" în "Ce pot EU să fac?" Un posibil raspuns ar putea fi... încearcă Tineret în Acţiune! Cu alte cuvinte... încearcă implicarea! Şi... acţiunea! Probabil mulţi dintre voi o faceţi deja.

Noi va propunem să încercaţi implicarea şi actiunea ALTFEL. Nonformal! Participativ! Activ!

Aşadar...
Vrei sa faci voluntariat într-o altă ţară? Sau să participi la un training internaţional? Te interesează să acumulezi experienţă practică printr-un schimb de tineri? Sau să te implici activ în viaţa democratică? Crezi ca iniţiativele tale se pot transforma în proiecte care sa aducă o schimbare la nivel local?

Poţi visa la toate aceste lucruri. Sau poţi să dai viaţă visului tău (şi) prin programul Tineret în Acţiune.


106596-3d-glossy-orange-orb-icon-symbols-shapes-power-button2.png---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> --->
Mai multe informații despre program, legătura sa cu nonformalui şi cum puteţi beneficia de el găsiți în sub-secțiunile meniului din dreapta. Tot aici aveți la dispoziție o serie de Resurse, Stiri/Articole/Testimoniale sau Evenimente relevante.
---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> ---> --->


106567-3d-glossy-orange-orb-icon-symbols-shapes-check-mark5-ps.png
Secţiunea din portal dedicată acestui program este administrată de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (departamentul Tineret în Acţiune). Datele de contact sunt disponibile aici.


Mai jos, un film realizat la aniversarea a 20 de ani de când a fost lansat programul în Europa (în limba engleză):


Adaugat de Andrei Popescu la 23-10-2012 8:36:33
Editat de SuperAdmin la 20-03-2014 13:32:25
Iti place? Da un
Placut de 6 persoane
58135 vizualizari