adauga propunere

nonformalii.ro - acum online!

nonformalii.ro - acum online! Metode, concepte, programe, resurse, ştiri, articole, testimoniale, evenimente pentru toţi cei interesaţi de educaţia nonformală!

De azi, luni, 3 decembrie 2012, toate acestea sunt disponibile online pe portalul educaţie nonformale: www.nonformalii.ro

Un spaţiu interactiv în care ORICINE POATE ÎNVĂŢA. ORIUNDE. ORICÂND. De acum chiar şi într-un spaţiu virtual, dar la fel de nonformal! Un spatiu în care ORICINE are oportunitatea atât de a se informa dar şi de a contribui pentru a dezvolta împreună o comunitate ai căror membri se spijină reciproc.

Cu această ocazie vă invităm să participaţi la flashmob-ul virtual pentru promovarea portalului! Începând cu ora 9.59 vă rugăm să intraţi pe contul de Facebook (https://www.facebook.com/educatienonformala) şi să setaţi ca poză de profil şi / sau să distribuiţi pe reţelele sociale în care va aflaţi poza disponibilă acolo cu următorul mesaj:
ORICINE POATE INTRA PE NONFORMALII.RO. TOT TIMPUL la care sa adăugaţi link-ul acestei ştiri (http://www.nonformalii.ro/stiri-articole-testimoniale/stiri/nonformalii-ro-acum-online)

În cursul acestei săptămâni vor fi lansate o serie de poze care, dacă vă plac, vă rugăm să le distribuiţi mai departe pe reţelele sociale.

Totodată nu ezitaţi să trimiteţi mai departe acest ştire!1.jpg

Va mulţumim şi vă aşteptăm pe www.nonformalii.ro, un portal dinamic care va creşte cu ajutorul şi împreună cu voi! 

O scurtă introducere găsiţi în articolul "Intro in lumea nonformalii.ro"

Portalul nonformalii.ro este dezvoltat in cadrul unui proiect ambitios de promovare a educatiei nonformale in Romania:NONFORMAL. Proiectul este implementat in perioada februarie 2012 - ianuarie 2013 de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, impreuna cu Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale si Institutul de Stiinte ale Educatiei


Tag-uri: lansare, portal, nonformalii.ro
Propus de Andrei Popescu la 03-12-2012 5:43:45
Editat de Andrei Popescu la 03-12-2012 7:05:47
Istoric nonformalii.ro - acum online! Modifica nonformalii.ro - acum online!
Iti place? Da un
Placut de 12 persoane
5095 vizualizari

Commentarii

Postati un comentariu