adauga propunere

Tu cum vezi comunitatea de nonformali?

Tu cum vezi comunitatea de nonformali? Cine intră acum pe secţiunea "Comunitate" de pe nonformalii va găsi următorul text:

"Această secțiune se află în lucru! Așteptarea va merita, însă. Prin intermediul acestei comunități, veți avea posibilitatea să interacționați cu oameni cu interese comune, să beneficiați de resursele și experiența celorlalți membri ai comunității, să împărtășiți din experiența voastră și tot aici va fi și locul în care contribuția voastră va fi recunoscută. Cu alte cuvinte, să fim şi mai interactivi şi să ne putem sprijini reciproc mai mult."

Iata că "aşteptarea" se apropie de sfarşit! Orice contribuţie cu privire la aspectele de mai sus vor fi foarte apreciate. In curând începem lucrul la această secţiune însă avem nevoie de sprijinul vostru. Fiind un portal dedicat tuturor celor interesaţi de educaţia nonformală vrem să ştim cum vezi şi tu ca ar putea prinde viaţă această comunitate virtuală.

Ce opţiuni ţi-ar fi utile şi ţi-ar placea să aibă? Cum să interacţioneze membrii intre ei? Cum poate fi valorificată şi recunoscută contribuţia membrilor în comunitatea virtuală şi pe portal? Ar fi util un sistem de punctaje sau de "badge-uri" în acest sens? Cum să fie informaţi membrii legat de ceea ce se întâmplă în comunitate şi pe portal?

Totodată, dacă ai feedback legat de portalul nonformalii.ro (ce îţi place dar si ce ar putea fi imbunătăţit şi, foarte important, cum) tot acum ar fi o buna oportunitate.

În acest sens vă rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@nonformalii.ro pana pe data de 15 martie cu subiectul "comunitate nonformala".
Tag-uri: comunitate, educatie nonformala, nonformalii
Propus de Andrei Popescu la 21-02-2013 9:10:33
Editat de Andrei Popescu la 05-03-2013 6:45:21
Istoric Tu cum vezi comunitatea de nonformali? Modifica Tu cum vezi comunitatea de nonformali?
Iti place? Da un
Placut de 3 persoane
3876 vizualizari

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu