adauga propunere

De la tineri adunate despre experiente... nonformalizate!

De la tineri adunate despre experiente... nonformalizate!
Cateva experiențe in proiecte Tineret în Acțiune! 
 
„Unul dintre momentele speciale pe care mi le amintesc e legat de un exerciţiu în timpul căruia fiecare echipă trebuia să pregătească un joc, iar în momentul în care urma să începem, ni se impunea o restricţie în derularea lui (timp, spaţiu, participanţi). Fiecare echipă trebuia să găsească o soluţie chiar în acel moment.” (Marco – Italia, proiectul „Creativitate flexibilă în proiectele de tineret” – Acţiunea 4.3 - Proiecte de formare şi reţele)
 
„Mă impresionează când îi văd pe copiii din spitale că râd tot mai mult, pe parcurs ce eu învăţ noi tehnici de animaţie, cum ar fi să fac jonglerii cu mingi sau să modelez baloane şi să fac origami.” (Matteo – voluntar din Italia, Acţiunea 2 - Serviciul European de Voluntariat)
 
„Pe lângă faptul că mă lupt zi de zi cu greutăţile bolii, acum am avut prilejul să lupt pentru drepturile mele. În drum spre casă duceam în bagaj o mapă în care mi-am pus toate speranţele.” (O.O. – România, proiectul „Seminar de Scleroză Multiplă – Conexiuni ale tinerilor, Acţiunea 5.1 - Întâlniri ale tinerilor cu responsabilii de politici de tineret)
 Relevant pentru programele: Tineret in Actiune
Tag-uri: Tineret in Actiune, nonformal, proiecte, testimonial
Propus de Tineret in Actiune la 07-12-2012 8:08:09
Editat de Adriana la 07-12-2012 8:10:48
Istoric De la tineri adunate despre experiente... nonformalizate! Modifica De la tineri adunate despre experiente... nonformalizate!
Iti place? Da un
Placut de 3 persoane
3274 vizualizari

Commentarii

Nu exista comentarii.

Postati un comentariu